ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία SMARTGIFT A.E. αποτελεί δημιούργημα και επιτυχημένη συνέχεια της δραστηριοποίησης της <<ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ>> που ιδρύθηκε το1991 στο χώρο της διαφήμισης, του διαφημιστικού δώρου και στην επαγγελματική ένδυση ειδικών προδιαγραφών.  

Το 2009 δημιουργείται η SMARTGIFT A.E. η οποία συνάπτει νέες συνεργασίες στην εισαγωγή όλων των προϊόντων της από Ευρώπη, συνάπτοντας κατά καιρούς έως και σήμερα, συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους, προμηθεύοντας μεγάλες ελληνικές εταιρίες και όχι μόνο, παντός είδους διαφημιστικών προϊόντων. 

Σήμερα η εταιρία, με τις συνεχείς επενδύσεις της και την υποδομή που ήδη διαθέτει, κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά.

ΠΡΟΦΙΛ

Η SMARTGIFT A.E. είναι μια δημιουργική  εταιρία, η οποία μετά από μια επιτυχημένη πορεία  25  ετών, και ως εκ τούτου γνωρίζοντας καλά το χώρο αυτό, κατέχει έναν διακριτό ρόλο στο χώρο του χονδρικού εμπορίου διαφημιστικών προϊόντων και ενδυμάτων αλλά και προϊόντων τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αλλά και να διευρύνουμε την θέση μας στην αγορά των διαφημιστικών προϊόντων μέσα από υψηλές  συνεργασίες  σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Με συνεχείς και στοχευόμενες  προσπάθειες  ώστε να είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε συνεχώς στους πελάτες μας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας  των προϊόντων μας, και των υπηρεσιών μας.

Για τον λόγο  αυτό επιλέγουμε συνεργασίες  με μεγάλους και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς  και ασιατικούς  οίκους, έχοντας κοινά οράματα και αρχές . Το πλεονέκτημά μας ανταγωνιστικά  είναι  στη δυνατότητά μας έχοντας διασφαλίσει ταχύτατους χρόνους παράδοσης  ικανοποιώντας έτσι και τις πιο απαιτητικές πελατειακές ανάγκες.

Η εταιρία SMARTGIFT A.E.  με τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε,  είναι πλέον  σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσπαθώντας πάντα να βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη για την συνεχόμενα  καθημερινή του ανάγκη και εξυπηρέτηση αλλά και να ανταποκρίνεται στην εκάστοτε ζήτηση με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων  της γκάμας που συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις εξελισσόμενες συνθήκες του σύγχρονου εμπορείου αλλά και με ειδικές παραγγελίες κατά βούληση του πελάτη.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να προβαίνουμε διαρκώς σε βελτιωτικές ενέργειες και  στις  απαιτούμενες επενδύσεις ώστε να εξασφαλίζουμε μεγάλη ευελιξία και βιωσιμότητα της επιχείρησης καθώς και την συνεχόμενη πορεία για την καθιέρωσης  στην κορυφή του κλάδου μας.

Να προηγούμαστε στον κλάδο μας αφενός με καινοτόμα προϊόντα και αφετέρου με καινοτόμες  υπηρεσίες, επενδύοντας σε συνεργάτες, πάντα διαθέσιμοι για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την βελτιστοποίηση  λειτουργίας της επιχείρησης. 

Δέσμευση όλων μας η συνεχώς ομαλή συνεργασία και υπευθυνότητα προκειμένου να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων των πελατών μας, ικανοποιώντας στο μέγιστο τις ανάγκες τους πάντα με βάση τους κανόνες του θεμιτού εμπορίου.

ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

SMART GIFT AE
ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ
ΑΦΜ:997995716
ΔΟΥ:ΦΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Κεσσίδη 33,  θέρμη Θεσσαλονίκης 57001
ΤΗΛ.: 2310 489649